Jordgubbs- och rabarbermarmelad med vanilj

Ingredienser

PORTIONER: 1 sats
  • 500 g rabarber
  • 500 g jordgubbar
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 500 g syltsocker

  • Gör så här

  • Skär rabarber i bitar och jordgubbar i skivor. Blanda frukten med vaniljsocker och syltsocker i en kastrull.
  • Värm långsamt och koka sedan kraftigt i 5 minuter. Ta kastrullen från värmen och låt sylten svalna 15 minuter under lock. 
  • Häll upp på varma rengjorda burkar. Förslut och förvara svalt.
Recept från Ica.se

Riktigt enkelt recept och smakerna är ljuvliga! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sofia




RSS 2.0